Scheidsrechter

K. (Kees) van Bemmel

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 12 oktober om 09:20 verzameld de selectie zich In de bestuurskamer van jong holland.
Vandaag stond namelijk de thuiswedstrijd tegen HSV 013-1 uit Heiloo op het programma.
De voorgaande wedstrijden vergaten wij ons zelf te belonen met de kansen af te maken die wij creëerde.
Na duidelijke afspraken te hebben gemaakt hoe we wilden gaan spelen was het tijd om om te gaan kleden en de warming up te doen.
Om 10:30 mocht HSV beginnen met de aftrap,JH stoorde direct goed en veroverde de bal gelijk en zo ontstond direct de eerste kans die helaas net aan mis ging.
Na 6 minuten was het wel raak doordat wij de tegenstander goed vast zetten en de bal afpakte schoot Safouan van een meter of 22 raak.
Tot de 20ste minuut waren wij duidelijk de boven liggende partij.
Maar de laatste 10 minuten drong HSV toch wel goed door en zo kregen zij een paar goeie kansen waar onze keepster Netty gelukkig goed en alert optrad.
In de rust bespraken we dat we gewoon rustig moesten blijven spelen zoals de eerste 20 minuten en dat HSV sterker uit de kleedkamer zou komen.
En wat ik had gezegd klopte HSV was gebrand en vel,zeker de eerste 10 minuten hadden wij moeite om van ons eigen helft af te komen.
Maar onze verdediging was vandaag niet van plan om maar iets weg te geven en vochten voor elke bal verovering.
En zo kregen wij toch zeker nog kansen op de 2-0 maar hun keeper stond een paar x goed in de weg.
10 minuten voor tijd had Netty nog een paar goeie reddingen,maar ook stond onze verdedinging een paar x goed in de weg om de ballen nog net weg te kaapen van de voete van de aanvallers van HSV.
De laatste 5 minuten was echt HSV die met man en macht gelijk probeerde te komen maar er stond een hecht team van JH die dit niet toe liet,
Zo was er naar het fluitsignaal een vreugde van jawelste bij de speelers(ters) van jong holland.
Onze eerste overwinning in de 1ste klasse is een feit en dik verdiend ook.